نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

ماجرا از اين قرار است كه دولت وقت در سال ۸۷ متوجه شد كه در زمينه‌ معاملات املاكي به اطلاعات صحيح و جامعي دسترسي ندارد. از طرف ديگر، در عصر امروزي با پيچيدگي‌هاي موجود، تصميم‌گيري بدون داشتن اطلاعات جامع و درست امكان‌پذير نيست، لذا دولت تصميم گرفت تا سامانه‌ ثبت معاملات املاك و مستغلات كشور را راه‌اندازي كند و از آن پس تمامي معاملات در آن سيستم ثبت و ضبط گردند. در ادامه به معرفي و ارائه نمونه كد رهگيري املاك خواهيم پرداخت.
سامانه ثبت معاملات املاك و مستغلات كشور به آدرس http://www.iranamlaak.ir با هدف شفاف‌سازي اطلاعات مربوط به معاملات املاك و مستغلات كشور و در راستاي ساماندهي امور مسكن، به‌صورت يكپارچه‌ با ساير سيستم‌هاي اين حوزه طراحي و پياده‌سازي شده است. هم‌اكنون مشاورين املاك مي‌توانند در اين سامانه ثبت نام كرده و به ثبت معاملات بپردازند و كاربران نيز قادر هستند، وضعيت معاملات خود را از طريق سيستم و كد رهگيري رديابي كنند. در ادامه به چگونگي شكل‌گيري اين سيستم، روند دريافت كد رهگيري از سامانه املاك و مستغلات كشور و هزينه‌ي آن خواهيم پرداخت.
مشكلاتي كه در نبود سيستم ثبت معاملات املاك و مستغلات با آن‌ها مواجه بوديم: 
عدم اعتماد به معاملات: قبل از اين‌كه سيستم معاملات املاك و مستغلات راه‌اندازي شود، صاحبان ملك به راحتي مي‌توانستند يك ملك را به بيش از يك نفر بفروشند. اما با شكل‌گيري اين سيستم ديگر امكان فروش به چند فروشنده وجود ندارد. در واقع، زماني كه اطلاعات يك ملك در سامانه ثبت مي‌شود و براي آن كد رهگيري صادر مي‌شود، تمامي بنگاه‌هاي معاملاتي به آن دسترسي دارند و نمي‌توانند همان اطلاعات(كد پستي و …) را دوباره به سيستم اضافه كنند.

پيچيده بودن روندهاي قضايي:

امروزه بسياري از پرونده‌هاي قضايي مربوط به مسكن هستند. پرونده‌هايي‌ هم‌چون خريد و فروش‌هاي غيرقانوني، عدم تخليه، فسخ‌ معاملات به شكل غيرقانوني و … كه پيگيري آن‌ها به شدت زمان‌گير است. با ثبت اطلاعات املاك در سامانه معاملات املاك و مستغلات، سيستم قضايي مي‌تواند به راحتي به آن‌ها دسترسي داشته باشد و برخي از فعاليت‌هاي شناسايي هويت از فرآيندهاي قضايي حذف شود و كارها سريع‌تر پيش برود. بنابراين، كارهايي هم‌چون تخليه به موقع، رهگيري مالكيت انتقال يافته، فسخ معاملات و … سريع‌تر به نتيجه مي‌رسند.

عدم دسترسي به اطلاعات ملك به هنگام خريد:

قبل از اين‌كه اين سيستم راه‌اندازي شود، مردم براي كسب اطلاع بيشتر راجع به ملكي كه مي‌خواهند خريداري كنند، مجبور بودند كه به شهرداري مراجعه كنند و استعلام‌هاي لازم را انجام دهند. اما در حال حاضر با سامانه‌ي ثبت مستغلات، كاربران مي‌توانند به راحتي از ويژگي‌هاي ملك مثل قرار گرفتن در طرح‌هاي شهرداري، خلافي و … آگاه شوند.

نمونه كد رهگيري املاككد رهگيري املاك چند رقمي است؟

كد رهگيري املاك يك كد ۱۳ رقمي است كه منحصر به فرد بوده و براي هر يك معامله يك كد خاص در نظر گرفته مي‌شود. اين كد بايد توسط مشاورين املاك دريافت شود، در واقع، بعد از انجام معامله، مشاور املاك آن را با هزينه‌ي بسيار اندك در سيستم ثبت مي‌كند و كد رهگيري تخصيص داده شده به معامله‌ به هر دوي خريدار و فروشنده ارسال مي‌شود. دقت داشته‌ باشيد كه ثبت اين معاملات در سيستم جزو وظايف اصلي مشاورين املاك است و نيازي نيست كه در ازاي ثبت آن هيج هزينه‌اي به آن‌ها پرداخت كنيد. اين كد ۱۳ رقمي علاوه بر اين‌كه به شماره‌ي تلفن خريدار و فروشنده پيامك مي‌شود، در صفحه‌ي چهارم مبايعه نامه نيز مطرح و ثبت مي‌گردد. در ادامه نمونه كد رهگيري املاك را مشاهده مي‌كنيد.

براي كسب اطلاعات در خصوص تاريخ فردا و ... كافيست وارد سايت يار شويد.

براي خواندن ادامه اين مطلب كافيست اينجا كليك كنيد.

 



:: برچسب‌ها: سایت یار، اطلاعات املاک، هزینه املاک، کد رهگیری ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

در دانشگاه بعضی وقت‌ها از شما خواسته می‌شود به‌جای مقاله، گزارش بنویسید و دانشجویان معمولا نمی‌دانند منظور از گزارش دقیقا چیست. همین اتفاق در محیط کار هم می‌افتد و وقتی مدیران ارشد‌ از کارمندان تقاضای گزارش می‌کنند، خیلی از افراد نمی‌دانند چه باید بنویسند. در این مقاله می‌خوانید که چطور یک گزارش بنویسید. سَردرگمی در نوشتن گزارش بیشتر به سبک نوشتن مربوط می‌شود و اینکه چه چیزهایی باید در مقاله گنجانده شوند، از چه زبانی استفاده شود، تعداد صفحات آن چقدر باشد و نکاتی از این دست. در اینجا می‌خواهیم بعضی از این موارد را شفاف‌سازی کرده و چند توصیه برای گزارش نویسی آموزش دهیم.
 
گزارش چیست؟

در موارد تحصیلی گاهی واژه‌های مقاله و گزارش با هم تداخل پیدا کرده یا به‌جای یکدیگر استفاده می‌شوند. اما در تجارت، محیط‌های علمی یا فنی و در محیط کار بیشتر به گزارش نیاز است. مقاله با بحث و استدلال سَر و کار دارد، در حالی که گزارش بر حقایق تمرکز می‌کند. اصولا گزارش یک سند مختصر و مفید است که برای هدف و مخاطبی خاص نوشته می‌شود، معمولا مشکل یا موقعیتی را تجزیه و تحلیل می‌کند و برای اقداماتی که در آینده باید صورت گیرند، توصیه‌هایی ارائه می‌دهد. گزارش با واقعیت‌ها سر و کار دارد، بنابراین باید شفاف و خوش‌ساخت باشد.
ملزومات ساختار و محتوای گزارش در هر سازمان یا هر بخشی متفاوت است و در زمینه‌ی تحصیلی نیز به درس و استاد بستگی دارد، پس بهتر است قبل از اینکه شروع به نوشتن کنید، ببینید آیا دستورالعمل خاصی وجود دارد یا نه؟
گزارش‌ ممکن است شامل همه یا چند مورد از موارد زیر باشد:توصیفی از ترتیب رویدادها یا موقعیت‌ها؛تفسیری از مفهوم و اهمیتی که این رویدادها دارند، این تفسیر می‌تواند از دیدگاه خود شما نشأت گرفته باشد و یا از جانب افراد دیگر باشد که در این صورت حتما باید ارجاعی به آن افراد و نقل قول‌شان شده باشد؛ارزیابی حقایق یا نتایج تحقیق‌تان؛بحث در مورد نتایج احتمالی اقدامات آتی؛توصیه‌ی شما در مورد اقدامات آتی؛نتیجه‌گیری؛مسلما همه‌ی این موارد در هر گزارشی ضروری نیستند. اگر می‌خواهید گزارشِ کاری بنویسید، حتما بررسی کنید آیا دستورالعمل یا ساختار خاصی هست که باید از آن پیروی کنید یا نه. مثلا در بریتانیا خیلی از سازمان‌های دولتی دستورالعمل‌های از پیش تعیین‌شده‌ای برای نوشتن و ارائه‌‌ی گزارش به مقامات مافوق دارند که باید حتما در هنگام یادداشت گزارش از آنها پیروی کرد.
بخش‌بندی و شماره‌گذاری در گزارش نویسی

گزارش باید به‌گونه‌ای طراحی شده باشد که اطلاعات را با ساختار منظمی در اختیار خوانندگان قرار دهد و آنها را قادر سازد تا اطلاعاتی را که به دنبالش هستند به‌آسانی و به‌سرعت پیدا کنند. به این منظور گزارش‌ باید به بخش‌ها و زیربخش‌های مرتبط تقسیم شود و فهرستِ محتویات داشته باشد. شماره‌گذاری صفحات هم مهم است. در برنامه‌های واژه‌پرداز (مثل Microsoft Word) می‌توانید فهرست محتویات و سرتیترها را اضافه و صفحات را شماره‌گذاری کنید. همچنین این برنامه‌ها قابلیت این را دارند که وقتی گزارش‌تان را ویرایش و بخش‌هایی به آن اضافه یا کم می‌کنید به صورت خودکار به‌روز شوند.

برای کسب اطلاعات در خصوص تاریخ امروز چند است کافیست وارد سایت یار شوید.

برای خواندن ادامه این مطلب اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: سایت یار،گزارش کار، گزارش نویسی ,
:: بازدید از این مطلب : 183
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

همیشه برایم سوال بود که این مشاور ارشد BI در فروشگاه اتکا دقیقا چه می‌کند. البته از خودش هم چندبار پرسیدم. اما جواب‌ها و پاسخ‌های یکی دو خطی‌اش مرا نتوانست قانع کند که دقیقا چه می‌کند. از آن زمان تقریبا چندین ماه گذشت و برای من هوش تجاری همچنان مفهومی عمیق، مرموز و ناشناخته بود. از طرفی می‌دانستم که “هوش تجاری” یکی از به روزترین و در عین حال پرکاربردترین مفاهیم کسب و کار در جهان معاصر ماست. این شد که دلم را به دریا زدم و قصد کردم که در یک مقاله مفصل به این مسئله بپردازم. البته مقاله‌های تخصصی در آینده را به همین دوست عزیز می‌سپارم. در حقیقت هدفم این است که در وبلاگ نوین چندین مقاله به طور مفصل به “هوش تجاری” بپردازیم و آنرا از ابعاد متفاوت بررسی کنیم. و اما طبق روال همیشگی در ابتدا ببینیم که هوش تجاری دقیقا چیست و چگونه می‌توانیم راحت‌ترین و سرراست‌ترین تعریف را از آن داشته باشیم.

یک تعریف ساده و سرراست از هوش تجاری
هوش تجاری، Business Intelligence یا به اختصار BI یک فرآیند تکنولوژی محور برای تحلیل داده هاست. این فرآیند در نهایت به مدیران، صاحبان کسب و کار و تمام تصمیم گیرنده‌های اساسی یک کسب و کار، اطلاعاتی عملی می‌دهد. ابزارهای BI برای آنالیز و تحلیل داده‌ها به صورت‌های مختلفی ارائه می‌شود؛ مثلا گزارش، داشبورد، چارت، نقشه، گراف و تمام ابزارهایی که بتوانند اطلاعات و داده‌های خام را در قالب‌های بصری و قابل استفاده به نمایش درآورند. در حقیقت هوش تجاری به شما به عنوان یک مدیر کمک می‌کند، بفهمید که چه عواملی در موفقیت یا شکست پروژه‌هایتان موثر است. همین باعث می‌شود که بتوانید بفهمید چه عواملی سود بیشتر برای شما رقم می‌زنند و چه عواملی سود کمتری برای شما به همراه دارند.

هوش تجاری در یک نگاه

BI طیف گسترده‌ای از ابزار، اپلیکیشن‌ و متدلوژی را شامل می‌شود که به یک سازمان کمک می‌کند که بتواند اطلاعات (Data) را از سیستم داخلی و منابع خارجی شرکت جمع‌آوری کند و آنها را برای تحلیل آماده کند. از مجموع این اطلاعات در نهایت یک گزارش تهیه می‌شود که به مدیر و تصمیم گیرنده نهایی سازمان تحویل داده می‌شود. اجازه بدهید با یک مثال این لقمۀ قلمنبه سلنبه را برایتان به راحت الحلقوم تبدیل کنم.

یک مثال روشن و واضح از کاربرد هوش تجاری
فرض کنید شما یک فروشگاه بزرگ اینترنتی دارید و محصولات زیادی برای فروش. قطعا ذهن هیچ مدیری یارای نگهداری تمام اعداد و ارقام مربوط به خرید و فروش را ندارد و البته که واقعا نیاز به حفظ تمام این اعداد و ارقام نیست. در فرآیند پیاده سازی هوش تجاری طبق یک عملیات پیچیده همۀ داده‌های سازمان در یک دیتابیس (ِData Base) جمع می‌شود (اینکه اطلاعات روزانه جمع‌آوری شود یا ماهانه یا هفتگی دست خودتان است). در حقیقت این دستابیس حاوی تمام اطلاعات شرکت و تک تک فروش‌ها و خریدهای انجام شده توسط سازمان است. در اصطلاح تخصصی به این دیتابیس، انبارۀ داده یا data warehouse می‌گویند. این نقطۀ شروع و صفر مرزی پروژه‌های هوش تجاری است. اطلاعاتی که در انبار داده جمع‌آوری می‌شوند، چند بعد مهم (Dimension) دارند که عبارتند از:

مکان: یا لوکیشن کاربران. فرض کنید هر کالا توسط یک نفر خریداری می‌شود که این شخص در یک استان، شهر و منطقۀ به‌خصوصی زندگی می‌کند. پس یکی از ابعاد مهم داده‌های شما متغیر مکان است. زمان: علاوه بر تمام اینها هر فروش یک پارامتر زمان دارد، شما حساب کنید روزی حداقل 10 هزار تا از این فروش و فروش‌های دیگر به انباره داده اضافه می‌شوند. حالا تصور کنید قرار است در یک جلسه استراتژی‌های کلان (یا حتی غیر کلان و در مقیاس کوچک‌تر) برگزار شود و مدیران و تصمیم‌گیرندگان نهایی بخواهند یک تصمیم اساسی بگیرند؛ مثلا اینکه آیا استراتژی درستی است که برای صرفه جویی در هزینه‌ها اجناسی که از تامین کننده‌ها خریداری می‌شوند در انبارهای در دست احداث نگه داری شوند یا نه.

دقیقا از همین قسمت هوش تجاری وارد عمل می‌شود؛ مثلا در این مثالی که زدیم، مدیر یا گروه مدیریت به راحتی از روی اطلاعات خلاصه سازی شده یا اصطلاحا Summarized Data می‌تواند بفهمد که چه کالاها یا گروه کالاهایی توسط کدام افرادی در چه شهرها و مناطقی بیشتر فروش می‌رود و یا در چه زمانی (فصل ، سال، روز) کدام کالا یا گروه کالایی بیشتر فروخته می‌شود. حالا بر این اساس آیا آن استراتژی که مثال زدیم واقعا به صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند یا بدتر باعث ایجاد هزینۀ اضافه می‌شود؟ مثلا اگر متوجه بشویم که کالای X در منطقۀ y تهران فروش بالایی دارد، آیا تصمیم اینکه انبار کالای X را در منطقۀ Y احداث کند، باعث کاهش هزینه‌های نگهداری و رساندن (delivery) محصول می‌شود یا نه؟

برای دانستن تاریخ امروز چندمه نیز کافیست وارد سایت یار شوید. 

برای خواندن ادامه این مطلب کافیست اینجا کلیک کنید. 

 



:: برچسب‌ها: سایت یار , هوش تجاری , کاربرد هوش تجاری , هوش تجاری چیست ,
:: بازدید از این مطلب : 194
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 14 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

استخدام کامل چیست؟
از زمانی که جهان به سمت صنعتی شدن و مدرنیته پیشرفته و مجموعه‌های صنعتی و تولیدی برای تامین نیروی کار موظف به رعایت حقوق کارکنان شدند، شیوه‌های قرارداد بین کارگر و کارفرما شکل دیگری به خود گرفته است. با شکل‌گیری سندیکاهای کارگری و وضع قوانین حمایتی تا حدودی شرایط استخدام و مدیریت منابع انسانی شکل قانونی و مدون به خود گرفته است. در واقع استخدام به قرارداد کار کتبی یا شفاهی گفته می‎شود که طی آن کارمند و کارفرما موظف به ارائه خدمات و دستمزد خواهند بود و شخص مورد نظر برای انجام اموری که شرح وظایف آن ارائه می‌شود به کار گماشته خواهد شد. سود حاصل از کار کارمند به کارفرما تعلق می‌گیرد و در مقابل کارفرما تعهد می‌کند که به کارمند دستمزد پرداخت کند.

مفهوم استخدام چیست؟
همانطور که گفته شد، استخدام به معنای به کار گرفته شدن در اموری است که متضمن ارائه خدمات باشد و در مقابل کارفرما نیز تعهد کند که بابت این کار دستمزد ارائه کند. بحثی که در زمینه انواع به کارگیری نیروی کار وجود دارد به شیوه اداره کشور بازمی‌گردد. تفکری که بر اقتصاد کشورها حاکم است ممکن است دولت را از چرخه استخدام خارج کند یا استخدام دولتی را به شدت محدود کند. در این شرایط شرکت‌های خصوصی هستند که تعیین کننده شیوه کار خواهند بود اما نهادهای قانون‌گذار مدرن نیز همواره به دنبال راهی بوده‌اند تا سلطه کارفرما‌های تخصصی بر کارگر کاهش یابد تا بتوانند حقوق و مزایا و امنیت شغلی کارگر را به شرایط انسانی نزدیک کنند. در صورتی که کارفرما دولت باشد، امنیت شغلی و دستمزد بالاتر خواهد بود و دولت موظف به تامین نیرو و تامین دستمزد است. در این شرایط امنیت شغلی افزایش خواهد داشت.

آگهی استخدام چیست؟
این روزها شرکت‌ها و کارفرمایان برای تامین نیروی مناسب موقعیت‌های شغلی خود دست به انتشار آگهی استخدام می‌زنند. در این آگهی‌ها علاوه بر شرح موقعیت شغلی و تخصص و زمینه مورد نیاز برای کار، مواردی مانند مدرک تحصیلی و سابقه کار نیز قید می‌شود تا افرادی که به دنبال کار مورد نظرشان هستند با دانستن اطلاعات کلی بتوانند تصمیم بگیرند که این آگهی مناسبشان خواهد بود یا خیر. زمانی که آگهی استخدام منتشر می‌شود اولین گزینه‌ای که باید نگاه کنید این است که ایا مدرک و سابقه کار مورد نیاز برای این موقعیت را دارید یا خیر. در صورتی که دستتان برای انتخاب باز بود از نظر تایم کاری و دستمزد بررسی کنید و سپس توجه کنید که موقعیت مکانی محل کار مناسب شما باشد. در صورتی که تا حدودی موقعیت شغلی ارائه شده را مناسب حال خود دانستید سعی کنید رزومه خود را برای این موقعیت شغلی تنظیم کنید و در زمان مناسب ارسال کنید تا در صورت قبولی برای مصاحبه کاری به شما اطلاع داده شود.

برای دانستن اینکه تاریخ امروز چندمه و ... نیز می توانید وارد سایت یار شوید. 

برای خواندن ادامه این مطلب کافیست اینجا کلیک کنید. 



:: برچسب‌ها: سایت یار , تاریخ امروز , استخدام , کاریابی , استخدام کامل , درامد ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری
 
یک رزومه ویرایش شده می تواند به معنی فاصله رسیدن شما به یک مصاحبه کاری یا تماس نگرفتن شرکت ها باشد؛ در این مقاله می خواهیم به شما بگوییم که چرا باید رزومه مان را برای هر موقعیت کاری ویرایش و سفارشی سازی کنیم. تصور اشتباه اکثر افراد این است که بعد از هر تغییر شغل، یا اگر دوره آموزشی جدیدی را گذرانده و گواهینامه جدیدی دریافت کردیم، باید آن را در رزومه کاری بیاوریم؛ در صورتی که این روش هیچ کاربرد و فایده ای برای شما نخواهد داشت! این نکات را هر کسی می داند و حتی یک نیروی کار ساده و سطح پایین نیز می داند که باید هر سال یک دوبار رزومه اش را پیدا کند و آن را ویرایش کند. 
اما در بازار کار پر هیاهو و مدرن امروز، این روش ها دیگر کارساز نخواهد بود و خیلی از روش های کاریابی حرفه ای فاصله دارد. در واقع شما باید برای هر موقعیت شغلی و هر شرکتی که می خواهید رزومه ارسال کنید، حتماً باید یک رزومه مخصوص و سفارشی سازی شده آماده کنید. دلایل بسیار زیادی برای اینکار وجود دارد و ما آن ها را در این صفحه بررسی خواهیم کرد؛ اما زمان یا حوصله مطالعه مقاله را ندارید، همین یک نکته برای شما کفایت می کند که 36% از کارفرمایان رزومه هایی را که حس کنند حالت عمومی دارد و مختص آن شغل خاص نوشته نشده اند را خیلی راحت کنار خواهند گذاشت.
با تلاش مضاعف خود، کارفرما را تحت تأثیر قرار دهید.
مدیران منابع انسانی و مسئولین گزینش شرکت ها و سازمان ها به دنبال جذب مناسب ترین گزینه برای هر ردیف شغلی خالی موجود در سازمان و شرکت خود هستند. البته دقت داشته باشید که مناسب ترین گزینه، لزوماً افراد متخصص تر و با تجربه تر و توانمند تر نیستند! گاهی اوقات دلیل رد شدن رزومه شما می تواند توانایی بیش از حد شما یا Over-Qualified شدن شما باشد. پس گاهی لازم است برای یک فرصت شغلی رزومه خود را تنزل دهید و اطلاعاتی را متناسب با آن فرصت شغلی که پایین تر از توانایی هایتان است را انتخاب کنید. البته اشتیاق به آگهی استخدام  و استخدام شدن در آن شرکت و به دست آوردن آن شغل یک فاکتور مهم از نظر مدیران هر شرکتی است. پس حتماً شوق و انگیزه خودتان را برای رسیدن به آن شغل مورد نظر را نشان دهید.
ساخت رزومه سفارشی و ویرایش شده یک راه عالی برای نشان دادن شوق و علاقه تان برای پیوستن به آن شرکت به خصوص و آن شغل خاص است. رزومه تان را با اطلاعات و منابعی پر کنید که نشان دهد این رزومه صرفاً برای چشمان آن ها ساخته شده است و آن ها با خیال راحت شما را به مرحله بعدی استخدام و گزینش هدایت کنند. آیا فکر می کنید این کار زمان هدر دادن است؟ بهتر است بدانید که برای هر فرصت شغلی، حداقل 250 رزومه برای شرکت ها ارسال می شود و به چشم آمدن و دیده شدن و متفاوت بودن یک امر حیاتی در موفقیت رزومه است.علاوه بر اینها باید در نظر داشته باشید که رزومه شما از طریق سیستم های ATS فیلتر و انتخاب می شود. بهتر است بدانید که 66 درصد شرکت ها و سازمان های بزرگ و همین طور یک سوم شرکت های کوچک از این سیستم ها استفاده می کنند.
از پایین خزیدن رزومه کاری خود جلوگیری کنید.
رزومه شما دایماً نیاز به ویرایش و تغییرات دارد. ارسال آن بدون هیچ گونه تغییر و ویرایش برای تعداد زیادی از فرصت های شغلی موجود می تواند خیال شما را راحت کند که تقریباً به همه کارفرمایان اطلاعاتی منسوخ و تاریخ گذشته تحویل داده اید! اما اینکه رزومه تان به طور مستمر ویرایش شود و تغییر کند، این مزیت را دارد که هفتگی چند بار می توانید این رزومه جدیدتان را برای شرکت ها بفرستید.
بررسی و بازخوانی مداوم نمونه رزومه کاری
قبل از هر چیزی، باید بگوییم که شما با کمی تأمل و خیلی سریع خواهید فهمید که اطلاعات و آیتم های زیاد دیگری برای نوشتن در رزومه دارید، که تا به حال به آن ها فکر نمی کردید.هر کلاس جدیدی که رفته اید، هر گواهینامه و لایسنس معتبری که دریافت کرده اید، شغل های داوطلبانه ای که داشته اید و پروژه هایی که به صورت آزاد کاری یا همان فریلسنری به عهده گرفته اید و هر مطلب و مهارتی که خودتان به صورت تجربی و خودخوان کسب کرده اید می تواند فرصتی برای افزایش منابع و اطلاعات مرتبط با شغل جدید و شرکت مورد نظرتان، در رزومه باشد.
اگر واقعاً می خواهید به شغل مطلوبتان برسید و از دام بیکاری رها شوید، باید تمام تمرکزتان بر روی تقویت خود و رزومه تان باشد؛ پس اگر خودتان مطلب و مهارت جدید یاد گرفتید یا در طی دوره ای تخصص آن را فراگرفتید، حتماً بلافاصله و قبل از اینکه فراموش کنید، این داشته های جدیدتان را به نمونه رزومه خود اضافه نمایید.
برای کسب اطلاعات در خصوص دانستن تاریخ امروز به شمسی یا داشتن یک تقویم آنلاین کافیست وارد سایت یار شوید. 


:: برچسب‌ها: تقويم يار , سایت یار , تقویم فارسی یار , تقویم انلاین یار , تبدیل تاریخ با یار،رزومه کاری،فرصت شغلی ,
:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری
در دنیای امروز، نرم افزارهای حسابداری آنلاین و مالی امور مدیران و مالکان شرکت ها را آسان تر کرده است. در زمان های گذشته مدیریت و سازمان دهی حساب های مالی به شکل دو طرفه ممکن نبود و هر یک از طرف های معامله قادر بودند که فقط فعالیت های مالی و تجاری خود را کنترل و سازمان دهی کنند. در شرایطی که معامله بین چند شخص انجام می شد، مدیریت حساب های مالی را دشوارتر می کرد. اکنون در این مقاله می خواهیم دلایل استفاده از نرم افزارهای مالی را برای شما شرح دهیم. برای ثبت کردن دقیق قرارداد ها و معامله های صورت گرفته بین شرکت ها، به نرم افزار مالی احتیاج داریم.
مزیت های استفاده از نرم افزارهای مالی:
استفاده از نرم افزار های مالی دارایی مزایای زیادی می باشد که به برخی از آنها اشاره می کنیم.
کاهش اتلاف وقت و افزایش سرعت در محاسبه هزینه و درآمد:
نرم افزار مالی قادر می باشد که چندین ساعت از زمان ما را در قیاس با دستگاه های دستی مالی و یا حسابداری که از اکسل و صفحه های گسترده بهره می برد، اندوخته کند. این ویژگی به این دلیل می باشد که نرم افزار مالی ورودی ‌های اضافی و فاقد کارایی لازم را به حداقل رسانده و یا آن ها را محدود می کند. به طور مثال درج اطلاعات مشتری مانند نشانی در زمان صادر کردن فاکتور یا صورت حساب را در نظر بگیرید. در دستگاه های دستی مقداری از زمان برای درج این اطلاعات تکراری در زمان صادر کردن فاکتور صرف می شود، در حالی که در نرم افزارهای مالی این مشخصات نیازی به وارد کردن در هر مرحله ندارد.
محاسبه و درج صحیح مشخصات در ارتباط با موجودی اجناس، کارکنان و مشتری:
در صورتی که شما یک شرکت داشته باشید که یک نفر مالک آن باشد، فاقد هرگونه کارمند، فاقد مشتری‌ های انبوه و بدون فرمی بلند از موجودی اجناس، امکان دارد که شما هیچ وقت به نرم افزار حسابداری تحت وب احتیاج نداشته باشید. در شرایطی که شما تنها یک شرکت کوچک با عده محدودی مالک داشته باشید که فرمی از مشتری ها یا کارکنان و اندازه موجودی اجناس را در اختیار دارید، با بهره گیری از نرم‌ افزار مالی می توانید اطلاعات و مشخصات مالی خود را به شکلی دقیق ثبت کنید. فعالیت هایی مانند ثبت مشخصات مشتریان، معرفی افراد به عنوان کارمند شرکت و معرفی اجناس و ورود مشخصات آن ها مانند تعداد اجناس، اطلاعات فنی جنس و فرم های قیمت و… توسط نرم افزار مالی عملی می شود.
برای تبدیل تقویم شمسی به میلادی یا کسب اطلاعات در خصوص تاریخ امروز به میلادی کافیست وارد سایت یار شوید. 

 



:: برچسب‌ها: تقویم یار , امور مالی , نرم افزار حسابداری , حسابداری انلاین , سایت یار ,
:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

چرا باید شما را استخدام کنم؟ این سوالی است که کارفرما از شما خواهد پرسید. چون من بهترین فرد برای این شغل هستم. این جوابی است که شما می دهید. اما آیا این جواب ساده، کارساز است؟ قطعاً خیر. بین اینکه بگوییم «من بهترین فرد برای این شغل هستم» تا اینکه نشان دهیم «من بهترین فرد برای این شغل هستم» خیلی فاصله است! اینجاست که باید یاد بگیرید چگونه به کارفرما برتری و قابلیت خود را نشان دهید.

فرقی نمی کند که این اولین مصاحبه شما است یا 41 امین مصاحبه کاری تان! در هر سطحی و سابقه ای باشید در این مقاله به شما یاد خواهیم داد که اگر چنین سوالی از شما پرسیده شد، چه واکنشی نشان دهید و چه جوابی به کارفرما بدهید که بتوانید یک گام به شغل مورد علاقه تان نزدیک تر شوید.

چرا کارفرما چنین سوالی می پرسد؟
هر سوالی در مصاحبه -حتی عجیب ترین آنها- یک هدفی دارد. اما چرا مدیر منابع انسانی و مسئول گزینش شرکت، این سوال بخصوص را از شما می پرسد؟ قطعاً پرسیدن این سوال بخاطر این نیست که آن ها تنبل هستند یا اینکه به قضاوت و تشخیص خودشان اطمینان ندارند! آنها می خواهند واقعاً می خواهند مطمئن که آیا شما برای آن پست مناسب هستید یا خیر؟

مطمئناً آنها می توانستند رزومه کاری شما را بخوانند، اما آن ها به دنبال مدارک تحصیلی و گواهینامه های شما نیستند! آنها می خواهند که شما چه ارزشی به شرکت شان اضافه خواهید کرد و چه باری از مجموعه را بر دوش خواهید کشید؟ و چگونه در موفقیت و رشد شرکت همکاری خواهید داشت؟ حتی ممکن است آن ها این سوال را از شما بپرسند تا ببینند که شما چگونه می توانید شرایط سخت را کنترل کنید. (این یک مهارت نرم است که کارفرمایان در هر نیرویی که می خواهند استخدام کنند، جستجویش می کنند)

در واقع سوال «چرا باید شما را استخدام کنیم؟» سوالی است که می تواند شما را مورد توجه قرار دهد و می تواند تکلیف کار را برای کارفرما روشن کند، که آیا شما را استخدام کند یا خیر؟ همه اینها به جوابی که می دهید، بستگی دارد.

این سوال می تواند به صورت های دیگری از شما پرسیده شود:

شما چه چیزی برای این موقعیت شغلی آورده اید؟
چرا شما بهترین گزینه برای این موقعیت شغلی هستید؟
چرا شما برای این شغل مناسب هستید؟

برای تبدیل تقویم شمسی به میلادی یا امروز تاریخ چندم است کافیست وارد سایت یار شوید. 

ادامه مطلب 



:: برچسب‌ها: تقويم ایرانی يار , سایت یار , تقویم فارسی یار , تقویم انلاین یار , تبدیل انواع تاریخ ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

 بطورکلی همانگونه که از نام این نهاد قانونی که زیرمجموعه قوه محترم قضائیه می باشد مشخص گردیده، کلیه امورمربوط به ثبت اسناد واملاک کشور از وظایف این اداره می باشد عمده اموری که دراین نهاد انجام می گردد و متقاضیـان مختلف برای انجام این موارد بـه اداره ثبت اسناد واملاک مراجعه می نمایند درذیل بـه تفکیک اعلام می گردد و درخاتمه برای آشنائی با چگونگی انجام کارها در این اداره فرمهای درخواست تعدادی از اموری کــــه درشرح وظایف ثبت اسناد واملاک بــوده و مورد نیاز متقاضان می باشد جهت راهنمایی اعلام می گردد. برای ثبت و طبقه بندی و مدیریت بهتر اسناد و مدارک استفاده از نرم افزار های سازمانی مانند نرم افزار اتوماسیون آنلاین، دبیرخانه، بایگانی آنلاین و… پیشنهاد می شود. در ادامه این مطلب از سایت یار با ما همراه باشید تا علاوه بر کسب اطلاعات در خصوص اسناد و املاک، تقویم آنلاین، وبینار رایگان، تبدیل های تاریخ و ... را هم دریافت نمایید. 

 
عمده اموری که انجام آن درعهده اداره ثبت بشرح ذیل می باشد:
صدوراسناد ملکی
تعویض اسناد مالکیت که به دلائل مختلف از انتفاع ساقط گردیده است ماننــــد: ریختن جوهرروی مندرجات سند، آب ریختگی روی سند و…
صدور متمم الصاقی سند مالکیت بدلیل پرشدن ستونها
درخواست نقشه ثبتی
درخواست اجرای ماده 45 (در مواردیکه دراثرتعریض گذر، متراژ ملک تغییر می یابد، متــراژ مندرج در سند نیز می بایستی تغییر یابد) این ماده قانونی ناظر بر مطلب فوق می باشـــد
درخواست اصلاح حدود اربعه (در مواردیکه ملک مجاور بدلیل طرحهای شهری تبدیل به گذر می گردد، مندرجات حدود اربعه می بایستی تغییر یابد)
اجرای ماده 147 و148 (درموارد بخصوص، سند مالکیت رسمی برای مبایعه نامه های قبل از سال 1370 خورشیدی صادر می گردد) بدیهی است برای اعمال این قانون شرایط ویژه ومختلفی می بایستی رعایت گردد.
اجرای ماده 149 (اجرای این ماده زمانی مورد نیاز می باشد که مندرجات سند مالکیـت بهر دلیل با وضـع موجود تطبیق نمی نماید )
انجام افراز املاک مشاع
نصب مجدد سرب پلمب روی جلد سند مالکیت
انجام ثبت املاک با هر نوع کاربری
آگهی تحدید حدود اختصاصی
انجام صدور سند ملکیت
تبدیل سند مالکیت افراد متوفی به نام وراث قانونی (صدور سند مالکیت وراث قانونی)
انجام صدور صورتمجلس تفکیکی برای املاکی که پایانکار ساختمان بـرای آنها صادر گردیده است
صدور سند مالکیت براساس تنظیم تقسیم نامه
تبدیل اسناد مالکیت مشاعی به یک جلد سند
انجام تمامی امور ثبت شرکتها ومالکیتهای صنعتی
اجرای اسناد رسمی لازم اجرا
برای انجام کارهای فوق می بایستی فرمهای درخواست مربوطه را تکمیل نمــود در ذیل نمونه فرم های درخواست ،جهت سهولت کاربران ایران فایل مکتوب و ارائه می گردد تا شما عزیزان در زمان مراجعه به اداره ثبت در زمان انجام امور صرفه جویی نمائید.
برای تبدیل تاریخ میلادی به شمسی یا تاریخ میلادی روز کافیست وارد سایت یار شوید.
برای خواندن ادامه این مطلب از سایت یار کافیست اینجا کلیک کنید.


:: برچسب‌ها: تقویم یار , تبدیل تاریخ , تقویم انلاین , اسناد ملکی، ثبت اسناد، ثبت املاک ,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

 

مقاله­ جلسات مؤثر، هدف یک دستور جلسه و چگونگی تنظیم آن را در برمی‌گیرد، همچنین مقاله­ نقش دبیر جلسه شرح می‌دهد که طرح دستور جلسه کاری است که معمولاً توسط رئیس جلسه و دبیر جلسه انجام می‌شود.

دستور جلسه چیست؟
در ساده‌ترین تعریف، دستور جلسه، فهرستی از موارد موردبحث در جلسه را ارائه می‌دهد و باید شامل موارد زیر باشد:

هدف جلسه؛ و ترتیب موارد موردبحث، به‌طوری‌که جلسه به هدف خود برسد. این متن در انتها صورت‌جلسه را تشکیل می‌دهد.

دستور جلسه ممکن است تا حدودی شامل جزئیات باشد و اغلب حاوی زمان موردنیاز برای هر مورد است.

دستور جلسه ابزاری برای تمام شرکت‌کنندگان در جلسه است و تنها به رئیس و دبیر جلسه محدود نمی‌شود. همچنین، در طول جلسه و پس‌ازآن کاربردهای متنوعی دارد.

این کاربردها شامل موارد زیر هستند:

به افراد کمک می‌کند تا تصمیم بگیرند که آیا آن‌ها نیاز به حضور در جلسه دارند یا خیر. با تعیین آنچه موردبحث قرار خواهد گرفت و مدت‌زمان بحث، شرکت‌کنندگان متوجه خواهند شد که آیا حضور آن‌ها برای این بحث حیاتی است و برعکس، آیا بحث برای آن‌ها ضروری است. سپس آن‌ها می‌توانند آگاهانه تصمیم بگیرند که در جلسه حضور داشته باشند و یا به‌صورت کتبی یا از طریق شرکت‌کننده دیگری مشارکت خود را نشان دهند.

به دعوت‌شدگان کمک می‌کند برای جلسه آماده شوند. همچنین به آن‌ها اجازه می‌دهد تا بدانند که چه چیزی موردبحث قرار خواهد گرفت و پیش از جلسه در مورد آن­ فکر کنند. آن‌ها همچنین می‌توانند اطلاعات ضروری را به‌منظور همکاری مؤثر در جلسه تهیه کنند.

برای جلسه یک ساختار فراهم می‌کند. بدان معنی که اگر فردی از موضوع خارج شود، به‌سرعت و به‌راحتی می‌توان وی را به موضوع اصلی بازگرداند.

به‌طور مشابه، صورت‌جلسه این امکان را فراهم می‌کند تا رئیس، جلسه را کنترل کند. یک دستور جلسه­ زمان‌بندی‌شده به‌ویژه برای این امر بسیار مفید است، زیرا رئیس جلسه می‌تواند در صورت نبود زمان کافی بحث بعدی را شروع کرده و از شرکت‌کنندگان درخواست کند تا در صورت لزوم بحث را خودشان بعداً ادامه دهند.

برای تبدیل تاریخ های میلادی به شمسی یا تاریخ آنلاین امروز کافیست وارد سایت یار شوید.

برای خواندن ادامه این مطلب جذاب کافیست اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: تقويم يار , سایت یار , تقویم فارسی , تقویم انلاین , تبدیل تاریخ با یار،همکاری موثر ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 مرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : فاطمه اکبری

برخی استدلال می کنند که تعیین و پیگیری “اهداف بزرگ” ممکن است برای کسب و کارها چندان مناسب نباشد- چون در این شرایط همیشه ممکن است نتوانیم به این اهداف برسیم و از دستیابی به آنها باز بمانیم. این که تیم شما با تمام قوا به دنبال تحقق اهداف باشد اما نتواند به آنها دست پیدا کند، می تواند روی روحیه آنها تاثیر منفی داشته باشد. قطعا شرایط برای مدیران به خصوص مدیران جدید این تیم ها هم بهتر نخواهد بود و در برخی موارد ممکن است آنها را از شرکت اخراج کنند. سازمان هایی که معمولا با ریسک و خطر مخالفند، ترجیح می دهند به یک هدف متوسط برسند و موفق به نظر بیایند تا اینکه یک هدف بسیار بزرگ داشته باشند و قادر نباشند آن را نهایی کنند. البته در این میان مدیرانی هم هستند که به طور کلی از تعیین اهداف و مدیریت تغییرات گریزانند و از انجام آن شانه خالی می کنند.

3 دلیل برای تعیین اهداف بزرگتر

پیگیری اهداف بزرگ مهمتر از دستیابی به آنهاست. تجربه ای که تیم شما در راه دستیابی به این اهداف کسب می کند ارزش تعیین و پیگیری اهداف بزرگ را دارد؛ حتی اگر در مسیر خطاهایی هم اتفاق بیافتد. مدیریت کردن اموردر قالب های سازمانی و شرکت ها، عملکرد تیم ها برای رسیدن به اهداف بزرگ شرکت مهم است. در همین زمینه نرم افزار هایی مانند مدیریت کار، تقویم آنلاین و… تولید شده اند تا میزان راندمان مثبت افراد تیم را افزایش دهند.

اهداف بزرگ تصور ما در مورد آنچه ممکن است را تغییر می دهند

وقتی هدف بزرگی را تعیین می کنیم، برای دستیابی به آن، برنا ریزی می کنیم. تعیین اهداف بزرگ باعث ایجاد تمرکز و همکاری بیشتر در یک تیم می شود و آنها را مجبور می کنند تا به دنبال راه حل های خلاقانه باشند و قادر باشند کارهایی را انجام دهند که در شرایط عادی هرگز تصور انجام آن را نیز نداشتند. این اتفاق باعث می شود عملکرد افراد به طرز چشمگیری بهبود پیدا کند زیرا در غیر این صورت قادر به دسترسی به اهدافشان نخواهند بود. در واقع تعیین اهداف بزرگ می تواند به عنوان یک مکانیسم برای تحریک پیشرفت عمل کند.

اهداف بزرگ ما را وادار به آزمایش و یادگیری سریع می کنند

تعیین اهداف بزرگ، ما را مجبور می کند تا فرضیه ها و راهکارهای مختلف را امتحان کنیم و البته گاهی اوقات هم مرتکب اشتباه شویم – همه این اتفاقات تنها در حالتی اتفاق می افتند که ما خودمان را تحت فشار قرار دهیم تا به یک هدف بزرگ و جاه طلبانه برسیم.در مسیر تلاش برای رسیدن به اهداف بزرگ است که متوجه خطاهای خود می شوید و تصمیم می گیرید، کدام گزینه ها را در آینده نباید امتحان کنید و یا نیاز است روی کدام گزینه ها بیشتر سرمایه گذاری کنید.

وقتی کار سخت باشد، بهترین خود را ارائه می دهید

موقعیت های دشوار و محدودیت هایی مانند ددلاین ها افراد را مجبور می کند تا بیشتر تلاش کنند و برای مقابله با چالش های مختلف آماده شوند. محدودیت ها به شما کمک می کنند تا روی مهمترین نکات و وظایف متمرکز شوید و بهترین خود را به نمایش بگذارید.

برای تاریخ شمسی به میلادی تاریخ هایتان و تاریخ دقیق امروز کافیست وارد سایت یار شوید.

برای خواندن ادامه این مطلب جذاب کافیست اینجا کلیک کنید.



:: برچسب‌ها: برنامه ریزی , تبدیل تاریخ تولد به شمسی , تبدیل تاریخ تولد به میلادی , تقویم انلاین , تقویم فارسی ,
:: بازدید از این مطلب : 193
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 24 مرداد 1400 | نظرات ()